SAMMANFATTNING v.40

Vad vi har gjort:
Den här veckan har allt rullat på bra! I början av veckan träffades vi hemma hos mig och sorterade ALLA kläder vi fått ihop. Vi sorterade ut det vi kunde använde, och sen sorterade vi resten efter färg. Nu har vi börjat skissandet och inspiratiosletandet!

Sen hittade jag en artikel om Emilia Ilke, så mailade henne och ska träffa henne snart. Har inte bestämt något datum än men det kommer, det kommer.

Och under den här veckan har vi träffats med thomas för att visa honom undersökningen, vi har gjort några slutliga ändringar på den och nu är allt sammanställt med logga, rutor att kryssa i och en del intressanta frågor.

Hur det har gått:
Arbetet har gått riktigt bra den här veckan, vi har äntligen kommit igång ordentligt! att äntligen bli klar med frågorna till undersökningen känns skönt så att vi verkligen kan ta tag i den och gå ut i klasserna. Känns väldigt bra det här med Emilia också, eftersom vi vill få så mycket inspiration som möjligt och det är kul att träffa någon som faktiskt gör samma sak som vi ska göra!

Frid o fröjd!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0