30 april

Ni har väll föresten inte missat att vi är med på unt? :)
http://www.unt.se/inc/print/modeshow-med-omgjorda-klader-1325226-default.aspx

30 april!

HEJ ALLIHOPA!!!!!
Senaste veckan har vi jobbat ungefär 50 timmar med modevisningen och nu finally är den gjord.
Vill tacka allihopa som kom och gjorde våran dag. Modevisningen blev helt oförglömlig och bland de bästa jag någonsin har gjort!
Ett stort tack till artisen, modellerna, dj NIMA, Dansgrupper the edge dansstudio, africkan newstyle uppsala, och hela publiken! Ni var grymma!
Rykterna har spridit sig, och vi kommer sälja klänningarna inom kort. Vi ska bara få tag på alla bilder från våra fotografer och så kör vi igång här på bloggen. så håll utkik! Det kommer bli aktion!
Vi och modellerna med våran första kollektion!
Håll utkik snart börjar vi sälja klänningarna!

25 april

I TIO timmar har jag och Therese fixat klart de sista sakerna som behöver göras till visningen. Kläder har sytts klart, små detaljer har fixats, goodiebagsen har sorterats, planering har skrivits, hämtat utrustning från bj, åkt till dj:n och sagt hur vi vill ha det. Kan ju sammanfatta det hela med ett ord: organiserat!


22 april

Sitter här och funderar på upplägget till visningen. Som det ser ut nu har en dansgrupp inte möjlighet att dansa.. menmen, vad ska man göra? får komma på någon plan B.
Har skissast klart lite, måste bara tänka på vilka låtar som vi ska ha också!

19 april

Påsklov och påsklov.. vi har modevisningen veckan efter så kommer nog inte kunna koppla av förns det hela är klart. Har suttit senaste 2 timmarna med smycke-påsarna vi fick låna ifrån glitter. Smycken ska fotas, artikelnummer ska skrivas upp, sorteras och det är mycket jobb. Mycket smycken var det också! Therese är i Barcelona så just nu får jag sitta och oroa för mig själv.. varför lånade vi så mycket smycken? Vi kommer ju få betala om något går sönder så VI MÅSTE VARA FÖRSIKTIGA.
Laddar upp bilder senare!


13 april

Det är ju inte bara sminket som behövs fixas när modellerna ska gå, utan de behöver ju också smycken! Eftersom glitter är en av våra sponsorer gick  jag förbi dem idag och hämtade alla smycken. Tvp påsar smycken värda 6500:-!! Man blir ju nästan lite rädd här, eftersom vi får stå för kostnaderna om någonting går sönder.

12 april

Mötte upp Therese halv elva idag för att gå till Vaksalaskolan och sätta upp affischer. Nu har vi för det mesta satt upp affischer på de flesta skolor.
Sen gick vi vidare mot Glitter för att bestämma vilka smycken vi skulle ha till kläderna.. (svårt var det!)
Therese hämtade även ut informationsbladen idag så nu är det också klart, toppeeeeeeen.
Sen har jag satt upp lite affischer på skolan, så nu är det inte långt kvar!

11 april

I drygt 4 timmar har jag och Therese åkt runt i olika gymnasieskolor/grundskolor här i Uppsala för att sätta upp affischer. Så om ni ser någon affisch där det står modevisning har vi varit där! :)

10 april

Idag plockade jag upp Susan (en av modellerna) och så åkte vi till Therese för att pröva hennes klänningar. Det är bara en som behöver fixas till lite med längden, men annars var de bra!
Imorgon åker jag och Therese ut till skolor här i Uppsala!

8 april

Var och hämta upp resterande goodiebagsen idag. Vilken tur att jag inte gick själv, för det var hur mycket som helst att hämta. Tack till Lena som hjälpte mig!
Goodiebagsen från The body shop, Vila, och Carlings är nu hämtade! Mycket rabatterbjudande samt presentkort kommer att delas ut! :D


Hmm.. nu måste jag få tag på vaktmästaren i skolan..
8 April

Blev klar med båda Jennys klännignar, ser riktigt bra ut! Så nu är det bara en klänning kvar, sen är allt klart!
Sen verkar det som om stadsteatern kommer kunna sammarbeta med oss och hjälpa till med catwalken... nice!

7 april

Eftersom jag är sjuk och hemma får jag mycket tid till att sy! Sydde klart Emelias båda klännignar igår efter att hon vart här och provat, och idag ska jag ge mig på Jennys kläder. Hon var precis här för en provning, så nu är allt nålat och ska bara sys fast!
Idag är det den här godingen med tillhörande långkjol som ska bli en blå volangklänning med gulddetaljer och supernice rygg.

6 April

Det är så mycket som snurrar i  mitt huvud att jag ibland glömmer att blogga om vad jag har gjort när det gäller projektarbetet.
Bland annat så mötte jag upp Emelia och vi prövade hennes kläder så att det satt bra. Det är bara lite justeringar som ska göras.
Eftersom Therese är sjuk så gick jag och vår lilla dj till birger jarl, där vi hade bestämt ett möte. Vi pratar lite om vad vi skulle få låna och det kändes helt okej.
Sen var jag på stan och hämtade ut några goodiebags. Trodde jag skulle kunna hämta alla men neej så var det inte.. det var alldeles för mkt att bära! Får hämta resterande på fredag.
Bland annat ska detta delas ut:

Sammanfattning v.13

Den här veckan har jag jobbat med lite olika saker, bland annat fix med informationsbladen som ska tryckas upp. Har även mejlat med några sponsorer samt pratat lite om hur modevisningen ska vara upplagd.

3 April

Nu är jag hemma efter en veckas skidåkning och drog direkt igång med den sista klännignen! Alla andra är inte klara, men påbörjade, så nu är alla 12 outfits påbörjade. Det känns ju fint de.
På den här sista får ni tänka djupblått, volanger och guldkanter!

2 april.

Har suttit och jobbat i två timmar med projektarbetet. Uppdaterat gruppen på facebook, samt lite småsaker.
Nästa vecka ska jag tvinga med Therese till gymnasieskolor och grundskolor för att sätta upp affischer.
Rooooligt ska det bli!

RSS 2.0