17 december


Blir nog årets sista inlägg på bloggen från mig! Nu är det mesta klart som skulle göras under den här terminen! superbra. Skrev även en liten rapport till vår handledare om vad vi har gjort och varför vi har gjort det!
Nu åker jag till Bangladesh, där väntar nog definitivt nya äventyr. Nej nu måste jag packa det sista, planet går om tre timmar! Jag är tillbaka 15, januari, så då ses vi då!

God Jul och GOTT NYTT ÅR ALLA LÄSARE!!!14 december

Halloj! Projektarbetet har legat nere ett tag nu på grund av massa annat som varit på gång. Men idag fick vi håltimme så jag och Lisa tog chansen och drog hem till mig för att göra det vi väntat på länge:
Bestämma vilka tyger som ska användas till den ena delen av modevisningen!

Lena hängde med också, men hon lovade att hålla våra planer hemliga! Efter lovet kommer vi börja sy!

8 december

Redan december gott folk!

Sitter i skolan och kikar runt lite på internet, behöver nämligen ideer till modevsiningen. Jag och Therese har pratat om att vi vill göra en "lång scen" där modellerna kan gå fram och tillbaka, istället för att de ska gå runt hela aulan. Hmm.. ser inte så ljust ut nu dock, skolan har inte tillräckligt med material.

Vi är som sagt före i planeringen, men just nu har vi rätt mycket i skolan så vi börjar inte sy förns nästa vecka. Jag åker nämligen utomlands 17 december! Just det, appropå fabriken jag skulle besöka i Bangladesh, det blev inte av för att tjejen jag mejlade sa att man inte fick fota eller intervjua personer som jobbar i fabriken då det har lag på secretess. Dessutom låg fabriken väldigt långt bort. Men det hade varit kul om det låg nära till hands!

Nu måste vi bara få tag på de resterande modellena, vi har inte fått in alla mått. Men som sagt, alla går i skolan och är upptagna. Men det löser väl sig till slut!


Sammanfattning v.48

Vad vi har gjort:
Vecka har varit ganska bra! Om ni har läst bloggen ser ni att det hela började med inspirationsletande, och skisser m.m. Sen träffades jag och Therese för att samla ihop våra ideer om kläder.  Vad som behövs till modevisningen, hur vi vill lägga upp själva showen, vilka artister som behövs m.m. Vi lyckades iallfall få ihop vår första kollektion! Den är väldigt chicky och söt, så nu ska vi börja se vilka tyger vi kan använda.

Vi har också fått feeback från vår handledare den här veckan!

Vi har även bestämt vilka dom ska uppträda på modevisningen, och nu behöver vi prata med stylisterna på skolan för att dubbelkolla med de när det gäller sminkning osv.

Arbetet har gått bra och vi är nöjda med veckan!

 


3 december

Jag och Therese satt och jobba flitigt med projektarbetet idag. Vi har (äntligen) skissat klart den första kollektionen! Några ändringar kanske görs, men som den ser ut nu är vi båda nöjda! nu återstår det bara och se resultatet...

Sen har vi pratat lite om modevisningsupplägg. Vi har dansgruppar, kanske en sångare.. Om du som läsare känner någon som gärna kan ställa upp och sjunger bra, hör av dig!

Snart ska vi börja sy! ROOLIGT!
nej nu är det helg!!


1 december

Hejsan allesammans.
Idag var vi och pratade betygssnack med Thomas. Han sa det inte rent ut men kunde vi tyda ett MVG mellan raderna? Jag tror det fan!
Det går bra nu, som lisa burkar säga.


RSS 2.0