30 mars

Har varit och pratat lite med skolans media lärare om tryckeri..
Hon var jätte snäll och sa att hon skulle vara med och trycka ut informationsbladen!
Dessutom har jag spenderat mycket av tiden till att planera hur modevisningen ska se ut.
Pratat med birger jarl chefen, bokat in ett möte med honom och sen idag satt jag lite med vår dj för att planera vilka låtar som passar bra till visningen.
Som sagt är det ju inte bara att sy klänningarna, utan det är mycket jobb runt omkring också! Tur för mig att det är roligt, gud vet vad jag hade gjort annars..

Sammanfattning v.12

Det är inte många veckor kvar nu till visningen och vi måste verkligen kämpa för att hinna med. (Det är inte bara att sy klart alla klänningar utan fixa allt runt om modevisningen också).
Vi har lagt ner ganska många timmar på att sy klänningarna, och dessutom lyckats hitta en dj.
Vi har sytt klart två klänningar den här veckan och nu återstår det en klänning plus att alla modeller måste pröva sina kläder.
Sedan har jag varit och lämnat ut affischerna till våra sponsorer så att de får se hur det blev också. Alltid lika roligt när man får positiv respons.
Arbetet rullar på, Therese är bortrest nu en vecka så den här veckan får jag jobba själv. Bland annat ska informationsbladen tryckas och måste höra med våra sponsorer om goodiebagsen också.

22 mars

Stylisterna hade modevisning i skolan idag. Ganska kul och se, för då fick vi se hur saker ser ut från åskådarplatserna. Satte oss längst bak för att se hela salen bra och för att höra hur ljudet lät längt bak, hur bra man såg... Ja hur som helst, en upphöjd catwalk skulle vara super och vår DJ behöver göra ett fint jobb på övergångarna mellan låtarna.

22 mars

Idag jobbade vi 2,5 timmar med projektet tillsammans. Vi fixade lite med klänningar och funderade över hur den sista klänningen skulle se ut.
Vi har även börjat fundera över vilka låtar som ska spelas under visningen. (såå skönt att vi har en dj som fixar musiken ändå)..

Inte långt kvar nu!


17 mars

Jobbade 4 timmar idag! Trots min hemska hosta vågade sig lisa hit och vi lyckades sy klart en klänning och börja på en ny! Nästa vecka ska jag boka in ett möte med Anckarman och fixa hennes klänningar.
Lisa leker med tyget vi började sy med idag.


15 mars

Woho! vet ni vad? Nu har vi fixat våran lilla dj!!!!!!!
Så skönt tycker Therese och jag, vi slipper att hålla på med musiken.. vi har ju andra grejer att fokusera på!

Dessutom är affsicherna hämtade och klara!
(Tomas om du läser det här så har du säkert sett att vi har lagt de på en hylla i ditt kontor)


15 mars

Jobbade med projektarbetet några timmar på morgonen. Började sy på en ny klänning, eller två förresten. Den ena är till Jenny, den andra till Erika. Vi har sprättat och klippt och sytt för fulla muggar.
Lissa sprättar!
Klänning som vi började sy om.


Sammanfattning v.10

Den här veckan har vi sytt mycket! Jag träffade Johanna i veckan och fick testa kläderna som sytts till henne.
Vi har också fått klart både affisherna och informationsbladen och tryckt upp dom! Känns bra att ha det gjort så vi kan fokusera på resten!
Det finns mycket att göra, mest detaljer men vi måste ändå få allt att funka!
Så vi jobbar vidare, men det känns bra!

14 marsIdag har jag försökt trycka ut affischerna till modevisningen. Det gick väll si sådär i och med att bilden som vi valde till affischen var liten så det blev lite småsuddigt men det ska väll duga iallfall.
Ett stort tack till läraren, ewa och hennes elever som satt med det i flera timmar och försökte få bra skärpa och upplösning.
Informationsbladet får vi dock vänta lite med eftersom loggorna försvann när vi skulle trycka upp dem!14 mars

Här om dagen träffade jag Johanna för att fixa hennes klänningar. Den ena var bra (vilket var väntat) men den andra passade inte riktigt (vilket också var väntat). Så gjorde helt enkelt klar den första och den blev supergöllig. Den andra har jag börjat sprätta lite sömmar på och ska försöka få lite ordning på den idag. Så får helt enkelt boka in en till dejt med Johanna för att testa den.
Har snackat lite med Yasmine som är min "kontaktperson" i den ena av dansgrupperna som ska dansa. De har filmat när de dansar och jag ska träffa henne för att få DVDen med inspelningen på. Känns bra!
DJ är dock fortfarande ett prblem, men egentligen behöver vi bara någon som kan hålla i musiken, så vi slipper. Så vi fortsätter leta!


10 mars

Woho! nu är affischerna klara som ska sättas upp i alla skolor, samt en för fyrisskolan..och till fyris:


9 mars

Jobbat på projektet nu i 6 timmar, vi har fixat affishen, informationsbladet och nästan fått klart en klänning till. Det ser bra ut, nu måste vi bara träffa modellen (Emelia) för en testning och se så allt passar som det ska på henne.
Imorgon ska jag träffa Johanna och se hur hennes kläder sitter, plus att jag behöver henne för lite mått.
Försöker jobba så intensivt vi kan, det är inte långt kvar nu!

Sammanfattning v.9

Den här veckan har jag hunnit med att göra mycket! Om du har läst bloggen så har jag bland annat gått till alla våra sponsorer och pratat lite om hur det har tänkt göra med goodiebagsen som vi ska få. Bland annat Bodyshop, lush, och face har jag pratat med. Har också hämtat ut goodiebagsen från T-shirtstore.

Har också mejlat till alla företag så jag kan få deras logga. Den behövs när vi ska trycka affischerna nästa vecka.

Har även ringt runt och försökt hitta en DJ. Det är verkligen assvårt och jag har ännu inte fått tag på någon som kan ställa upp.

Till sist har jag hunnit jobba med informationsbladet som också ska tryckas.

Arbetet har gått bra och modevisningen närmar sig. Fortfarande är det många plagg som ska sys och mycket att göra!


6 mars


Eftersom rektorn har lovat oss att stå för tryckeriet så har jag under förmiddagen jobbat med våra informationsblad. Satt ungefär en timme och försökte klura ut vad som kan bli bäst. Är dock inte klar för jag måste visas Therese vad hon tycker om det också.


4 mars

Hann inte skriva ett blogginlägg igår men igår var jag och hämtade ut goodiebagsen från T-shirtstore! Hmm.. vad som gömmer sig i dom tänker jag dock inte avslöja en!

(Ps. Vilket himla jobb det är och mejla sponsorerna att skicka deras loggor!!

4 mars

Hela kvällen har jag spenderat på att försöka hitta en DJ. Gud vilket jobb det är och jag inser det förns nu. Det är minst lika jobbigt som allt annat. Kanske hittade en kille som verkade lite intresserad iallfall. Håll tummarna gott folk så får vi se hur det blir..


1 mars

Idag efter skolan bestämde jag mig för att gå till stan, för att träffa de resterande sponsorerna.
Pratade en liten stund med VILA:s chef, om vad man kunde ha i goodiebagsen, och kan inget annat säga att hon var väldigt positiv till det hela! (Nu väntar jag bara på loggan, så affischen kan tryckas).

Sen gick jag förbi Glitter och LUSH också! Samma sak gäller där, väntar på deras logga sen ska vi trycka masssor med affischer!!

Mycket jobb med sponsorerna märker jag..


RSS 2.0