SAMMANFATTNING v. 36



Vi har kommit överens med vår projekthandledare att vi efter veckans utgång skriver en kortfattad sammanfattning om vad vi har gjort samt hur det har gått. Så detta har vi gjort under vecka 36:

Vad vi har gjort:
Denna vecka började vi med klädinsamlingen. Vi har ringt runt till familj och vänner och frågat om de har kläder som de inte använder, och detta har vi gjort varje dag till och från. Det har resulterat i att vi har samlat in några kassa med kläder, kul! men vi ska försöka få mer, då vi vill ha en oförglömlig fashion show!

Den viktigaste saken som vi gjort den här veckan är att boka datum för modevisningen. Vi har pratat med skolans elevråd samt biträdande rektor för att boka aulan till modevisningen. Som ni kanske vet, 28 apil 2011 smäller det!

Vi har också gjort ett "event" på facebook där det står om den här modeshowen, och bjudit in massa folk! just nu har vi över 100 gäster som tackat ja, men många har fortfarande inte svarat. Dessutom har vi gjort reklam för bloggen på facebook och vi fick ungefär 190 besökare första dagen! Härligt!

Bloggen har också fått en ny design. Tack vare en vän till en av oss som fixade till den. Bloggen känns mer stilren nu och snygg är den också!

Dessutom har vi försökt blogga varje dag mer eller mindre. Vi vill ha en blogg som uppdateras mycket och vi vill inte våra läsare som vi har fått.

Båda av oss har fixat till "sy rum" eller "skrivbord" för projektarbete. (bild från Lisas skrivbord kommer senare). Vi har köpt pärm och även skaffat oss en whiteboard!

Idag skrev vi också kontrakt med vår handledare om det här projektarbete. (nu börjar det på riktigt...) hehe.

Sen har båda av oss kollat på inspiration från olika håll, läst tidningar, sett bilder, filmreklam, ja allt möjligt. Men det är något vi absolut tänker fortsätta med eftersom vi behöver ideér till klädkollektionen!

Hur har arbetet gått under veckans gång?

Vi tycker det har gått väldigt bra faktiskt. Vi trodde inte att vi skulle få så många besökare här på bloggen och så många medlemmar på facebook. Under en dag fick vi över 100 medlemmar så det känns jättebra att folk vill ta del av vårt projektarbete.

Klädinsamlingen har gått helt okej, vi har som sagt fått in några kassar, men just nu gäller det att ringa till folk och verkligen fråga om de har kläder! Men som sagt, så ligger vi inte efter i vår planering eftersom vi sa att klädinnsamlingen skulle fortsäta till slutet av september, början av oktober.


Hittils är vi nöjda!


/ Lisa

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0