SAMMANFATTNING v. 41

Vad vi har gjort:
Denna vecka är värd att minnas! En fartfylld vecka då vi har hunnit med massa saker. Vi har som sagt fixat klart allting med undersökningen, redigerat hur själva enkäten ska se ut, mejlat lärare, skrivit syfte om varför vi har undersökningen och till sist gått ut till klasser på skolan. Sammanlagt deltog 168 personer i undersökningen! Kul tycker vi! Dessutom har vi också lyckats sammanställa resultatet och påbörjat skriva en längre resultat-rapport.

Vi har också smått läst lite artiklar här och var om ekologiskt mode och mejlat en tjej som jobbar här i Uppsala med kläder. Vårt projekt liknar det hon gör nästan varje dag, nämligen sy om kläder och fixa egna tryck! Vi har också skaffat en egen pärm där vi har allting. Till exempel logga, projektplan inspiration osv.

Hur har arbetet gått:
Vi båda tycker det har gått superbra den här veckan faktisgt. Undersökningen gick som planerat, att gå ut till klasserna var inga problem. På så sätt gjorde vi också reklam för oss själva, och berättade lite om modevisningen som vi ska ha! Skönt sätt att göra reklam va? Två flugor i en smäll! Dessutom hann vi ju också sammanställa resultatet från undersökningen, inte något vi räknade med att hinna på en dag!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0